MULU before & after

After much requests from many people, our team decided to reveal the "Before" photos of MULU穆禄. Our team has enjoyed every moment of the process in rebuilding this old architecture. It was not an easy process, especially since it involved a lot of consideration on the imperfect foundation of the old structure, and incorporating the idea to build the new structure akin to the holiday palace of the ancient prince, using the traditional skills. 80% of the structure was built from reclaimed wood pieces and stones. The entire process took about 4 months, without proper drawings--- purely based on rough sketch, imagination and team spirit. Our sincere gratitude goes to AHE team led by Wang Yong, for making MULU穆禄 possible. Xinsi Hutong has since become quite interesting with the addition of MULU穆禄 architecture, which some people also refer as "the courtyard with culture and substance".

虽然说过程不是最重要,但是经过很多人多次要求,MULU穆禄团队决定把改造之前的照片公开。这个过程非简单,因为涉及到老房子的基础,而且又要以纯古建方式来改造成像从前的小王府。这整个过程花了4个月时间完成,没有图纸,只有靠手绘、想象力还有团队精神。百分之八十的建筑都用了收旧的晚清木制品和石材。感谢雅艺团队在队长王永的密切配合下把MULU穆禄建立起来,并带给了老胡同一个别致的小院,也有人称之为"有内涵的低调小王府"。

No 7. Xinsi Hutong, Dongsi Shiertiao Alley, Doncheng District, Beijing, China 100007
东城区 / 东四十二条 / 辛寺胡同 7 号
+86 (10) 6400 3627
info@muluworld.com